Planktoon

Planktoon is een alternatief reisbureau. Het biedt exclusieve reizen aan op het festival-terrein, allen in het kader van het doorbreken van onzichtbare grenzen en het onderweg zijn zo lang mogelijk laten voortduren.

We take you beyond expectation.

iraRMDHnzt8W9JFp9d8lXcift-idehhzEqn2J9QtFZs

Planktoon is tot stand gekomen in samenwerking met Jo Caimo, Katinka de Jonge en Jonathan Huygens. De installatie is te zien op het Boomtown festival als onderdeel van de Soscastoa-expo ‘Hello, is it me your looking for?’

Planktoon was te zien van 23 t/m 27 juli 2013, Gent.

Planktoon website:  www.planktoon.tk
 Festival websites: www.boomtown.be or www.soscastoa.be
day 4
day 3
day 2
day 1

Voor Planktoon schreef ik een ironisch persbericht, het werd gepubliceerd en fictie van het reisbureau werd serieus genomen. Lees het artikel hier.

Advertenties