Moderne Holenmens

Still from video by Sophie Wright, June 2017
Ze leven in de kieren van de stad, als schimmen in de blinde vlek van ons dagelijks leven: Moderne Holenmensen. Het zijn wezens die zich na een grote teleurstelling terugtrekken uit onze samenleving. Door hun verborgen levenswijze weten we nog weinig van dit nieuwe fenomeen af. Laat je tijdens de Expeditie: Moderne Holenmens begeleiden door een professionele Urban Wildlife Spotter en trek mee het donker in, op zoek naar de Moderne Holenmens.
Concept: Céline Talens
Spel: Kees de Haan, Flavia Faas, Peer Thielen
Expeditie Moderne Holenmens
Fragment Expeditie Moderne Holenmens

Expeditie Holenmens was te ervaren tijdens Museum voor Slechte Kunst, Sandberg Instituut in 7 juni 2017, en tijdens Culture Club, WeArePublic in De School, oktober 2017.

%d bloggers liken dit: